Sosyal Medya

Güncel

Beştepe’de Erdoğan başkanlığında Güvenlik Toplantısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Başbakan Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Akar, İçişleri Bakanı Soylu, Milli Savunma Bakanı Işık ve ilgili bürokratların katıldığı Güvenlik Toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Güvenlik Toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başladı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığındaki toplantıya Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve ilgili bürokratlar katılıyor.

SURİYE VE IRAK MASADA

Toplantıda PKK ve FETÖ başta olmak üzere terör örgütleri ile mücadelede gelinen son durum ele alınacak. Ayrıca, Suriye ve Irak’taki gelişmelerin de masaya yatırılması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.

Tasarım ve Kodlama BEYRİBEY BİLİŞİM