Güncel
Beştepede Erdoğan başkanlığında Güvenlik Toplantısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Başbakan Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Akar, İçişleri Bakanı Soylu, Milli Savunma Bakanı Işık ve ilgili bürokratların katıldığı Güvenlik Toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Güvenlik Toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başladı.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığındaki toplantıya Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve ilgili bürokratlar katılıyor.
SURİYE VE IRAK MASADA
Toplantıda PKK ve FETÖ başta olmak üzere terör örgütleri ile mücadelede gelinen son durum ele alınacak. Ayrıca, Suriye ve Irak’taki gelişmelerin de masaya yatırılması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.